Η Τηγανοκίνηση στο Γ ‘ Δημοτικό Μακεδονίτισσας, το Δημοτικό Σχολείο Μοσφιλωτής, το Δημοτικό Λυκαβητού, το Δημοτικό Σταυρού και το Δημοτικό Ασώματου!

Η ομάδα της ΑΚΤΗ / AKTI Project and Research Centre Stephanie Hadjiprocopiou, μαζί με την Argonaftis by AKTI and EuroLife Βαρβάρα Νικολάου, την εβδομάδα αυτή, επισκέφθηκαν το Γ ‘ Δημοτικό Μακεδονίτισσας, το Δημοτικό Σχολείο Μοσφιλωτής, το Δημοτικό Λυκαβητού, το Δημοτικό Σταυρού και το Δημοτικό Ασώματου, για να ενημερώσουν τα παιδιά, για το πρόγραμμα της Tiganokinisi - Τηγανοκίνηση!

  • 5 σχολεία και
  • πάνω από 1500 μαθητές

Η Τηγανοκίνηση είναι ένα εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό πρόγραμμα συλλογής χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών που εφαρμόζεται με επιτυχία σε περισσότερα από 400 σχολεία στην Κύπρο. Μέσω της Τηγανοκίνησης μετατρέπουμε το τηγανέλαιο από απόβλητο σε βιοντίζελ και δίνουμε πόρους για δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και στήριξη περιβαλλοντικών υποδομών για τα σχολεία και τους μαθητές μας σε όλη την Κύπρο!

Αν δεν έχετε παιδιά στο σχολείο, μπορείτε φυσικά να δώσετε το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι σας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το σχολείο που σας βολεύει ή βρίσκεται κοντά από το σπίτι σας, για τις λεπτομέρειες της συλλογής. Όλα τα τηλεφώνα και οι σχετικές πληροφορίες, βρίσκονται στη σελίδα της Τηγανοκίνησης.