Η Τηγανοκίνηση στο Δημοτικό Σχολείο Μαμμάρων, το Γ’ Δημοτικό Λατσιών, το ΚΑ Δημοτικό Λεμεσού, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ορούντας και το Β’ Δημοτικό Ύψωνα!

Η ομάδα της ΑΚΤΗ / AKTI Project and Research Centre Stephanie Hadjiprocopiou, μαζί με την Argonaftis by AKTI and EuroLife Βαρβάρα Νικολάου, την προηγούμενη εβδομάδα, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Μαμμάρων, το Γ’ Δημοτικό Λατσιών, το ΚΑ Δημοτικό Λεμεσού, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ορούντας και το Β’ Δημοτικό Ύψωνα, για να ενημερώσουν τα παιδιά, για το πρόγραμμα της Tiganokinisi - Τηγανοκίνηση!

  • 6 σχολεία και
  • πάνω από 1000 μαθητές

Τα παιδιά του σχολείου, ήταν πολύ ενημερωμένα για την Τηγανοκίνηση, πώς ανακυκλώνουμε τα λάδια μας και πώς μπορούμε με τον τρόπο αυτό να μετατρέψουμε ένα βλαβερό για το περιβάλλον απόβλητο, σε ένα ωφέλιμο καύσιμο, βοηθώντας παράλληλα το σχολείο τους να γίνει πιο οικολογικό!

Αν δεν έχετε παιδιά στο σχολείο, μπορείτε φυσικά να δώσετε το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι σας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το σχολείο που σας βολεύει ή βρίσκεται κοντά από το σπίτι σας, για τις λεπτομέρειες της συλλογής.