Η Τηγανοκίνηση στο Α’ Δημ. Αγίου Δομετίου, το Δημ. Καμάρων, το Δημ. Αγίας Μαρίνας Στροβόλου ΚΑ, το Β’ Δημ. Λακατάμιας ΚΒ, το Γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και το KE Δημ. Λεμεσού!

Η ομάδα της ΑΚΤΗ / AKTI Project and Research Centre, Stephanie Hadjiprocopiou, μαζί με τους Argonaftis by AKTI and EuroLife Charis Td και Βαρβάρα Νικολάου, την εβδομάδα αυτή, επισκέφθηκαν το Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, το Δημοτικό Αγίας Μαρίνας Στροβόλου ΚΑ, το Β’ Δημοτικό Λακατάμιας ΚΒ, το Γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ – Πλατύ και το KE Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, για να ενημερώσουν τα παιδιά, για το πρόγραμμα της Tiganokinisi - Τηγανοκίνηση!

  • 6 σχολεία
  • πάνω από 1000 παιδάκια

Όλα τα παιδιά, δάσκαλοι και καθηγητές συμμετέχουν δυναμικά και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στο πρόγραμμα, κάτι που φαίνεται μέσα από τις δράσεις/τεχνολογίες που έχουν ήδη εφαρμόσει κάποια σχολεία! Τα παιδιά γνώριζαν πάρα πολλά όσο αφορά την ανακύκλωση του χρησιμοποιημένου λαδιού και αντιλαμβάνονται  πως με αυτό τον τρόπο, μπορούν να βοηθήσουν το σχολείο αλλά και το περιβάλλον μας!!